Корпусна мебел

„ТЕРЕМ-ОВЕЧ” ЕООД Провадия проектира, изработва и монтира поръчково корпусна и градинска мебел.

Дружеството разполага с опит в производството на изделия от масивна дървесина, ПДЧ и МДФ плоскости, предназначени за дома, градината, офиса, детски градини, училища и други.

Всички изделия се изработват на базата на индивидуални проекти, съобразени с желанията и изискванията на клиента. Изделията магат да бъдат произвеждани серийно или бутиково.

Изделията от масивна дървесина са градинските мебели и декори, огради, изделия за бита, изделия за специална употреба. Поради специфичните изисквания на материала от ПДЧ и МДФ плоскости, изделията произведени от тях са предназначени предимно за закрити пространства.

Дружеството предлага и изделия от метал, метални профили и елементи като огради, вътрешни и въшни стълби и парапети, които могат да бъдат комбинирани с масивна дървесина.

Производствените ни мощности включват разкройваща машина “Altendorf”, пробивна и криволинейно кантираща машини на “Vitap” и праволинейна кантираща машина “Optimat KDN 210” на “Homag”.

Специалистите работещи в това направление притежават удостоверения за професионални обучения от НАПОО - ЦПО към Териториален център за квалификация и преквалификация - Варна.